HPL deuren van
een buitengewone
standaard

Ieder interieur,
elke toepassing

Door het toepassen van kleuren en texturen kunnen we gebruikservaring van een ruimte sterk beïnvloeden. Utiliteitsgebouwen bestaan uit ruimtes die allemaal andere functies hebben. We houden rekening met kleur en textuur en hoe deze de functie van de ruimte ondersteunen. Met de signaalfunctie van binnendeuren willen we ruimtes van elkaar onderscheiden of juist met elkaar verbinden. De kleur, vorm en textuur kan mensen aanmoedigen om ergens naar binnen te gaan of juist ontmoedigen. Bedenk dus wat de functie van een ruimte is en wat de binnendeur over die ruimte zou moeten vertellen.

HPL
binnendeuren

De kunst is om tot een binnendeur te komen die én voldoet aan alle technische eisen én in het bouwontwerp past én nog iets toevoegt aan de gebruikservaring van een gebouw en de specifieke ruimtes. Wij denken graag mee over de beste oplossing voor de binnendeuren in het ontwerp.

Buitengewone standaard

Als enige in Nederland heeft de Limburgia HPL houten binnendeur standaard een massieve vulling. Dat betekent uitstekende vormvastheid. Gecombineerd met een deurkader van abachi randhout, een witte loofhoutsoort, is de deur beter te bewerken.

Brandwerend
Brandwerend
Geluidwerend
Geluidwerend
Vochtwerend
Vochtwerend
Rookwerend
Rookwerend
Kogelwerend
Kogelwerend
Stralingswerend
Stralingswerend
Inbraakwerend
Inbraakwerend